Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Over mij

Adriaan

Mijn naam is Adriaan Brouw en ik ben een Nederlandse manueel therapeut, dat is een fysiotherapeut of arts gespecialiseerd in het functioneren van de gewrichten.

Mijn verlangen om te creëren, heeft geleid tot het studeren van Industrieel Ontwerpen aan de TU in Delft. Daar heb ik geleerd om de mechanische structuren en eigenschappen te analyseren.

Ik heb altijd veel gesport en mijn eigen limieten opgezocht. Hierdoor heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je lichaam efficiënt te laten functioneren.

Mijn verschillende interesses hebben ertoe geleid dat ik met bewondering kijk naar hoe het menselijk lichaam functioneert en hierdoor ben ik gaan studeren bij de School Voor Manuele Therapie in Utrecht.

Ik ben begonnen met werken in dezelfde praktijk als mijn vader Niek Brouw, arts voor orthomanuele geneeskunde. In de 40 jaar klinische ervaring, heeft hij een methode ontwikkeld om snel van lichamelijke klachten af te komen en klachtenvrij te blijven.

Deze methode bestaat uit combinaties van bestaande oefeningen in een specifieke volgorde. Deze zorgen voor een beter functioneren van het lichaam, voorkomen pijn en verbeteren de lichaamshouding.

Nu wil ik deze aanpak met zoveel mogelijk mensen delen en ik maak hierbij gebruik van de nieuwste technologieën.

Mijn doel is het bieden van een mogelijkheid om jezelf een goede lichaamshouding aan te leren en pijnvrij te blijven.

Ik werk op dit moment in Nederland en Spanje en geef ook cursussen over de methode.

Ik hoop dat de oefeningen veel mensen een comfortabeler leven kan geven.
Adriaan Brouw

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900