Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Opslaan op je beginscherm

Android

Hier hebben we verschillende versies en implementaties in omloop maar het volgende zou moeten werken vanaf android 2.0:

Open de default browser, open de website. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘ok’.

Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kies je voor ‘sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/bookmark die je zojuist aangemaakt hebt.

Afhankelijk van de versie zal nu het icoon van de ‘favorieten’ getoond worden met het favicon van de website (hetzelfde icoontje dat ook in de adresbalk getoond wordt), een icoon gespecifieerd in de website of een mini screencapture van de homepagina.

Other popular Android browsers also offer this feature. For example, Firefox for Android can do this if you tap the menu button, tap the Page option, and tap Add to Home Screen.

iPhone, iPad, & iPod Touch

Open de website met de Safari browser. Onderaan in de browser vind je een knop met ‘+’ teken of een vierkantje met pijltje (afhankelijk van de IOS versie).
Klik en kies ‘zet in beginscherm’ (Add to home screen).
Je krijgt een schermpje waar je eventueel de titel kan aanpassen. Tik op ‘voeg toe’ (Add) en het icoontje zal op je beginscherm geplaatst worden.

Is er geen icon gespecifieerd in de website zelf dan maakt IOS er zelf één van de screencapture van de homepagina.
You’ll be prompted to name the shortcut before tapping the Add button. De snelkoppeling kan dan worden versleept en overal worden neergezet, inclusief de folders in de snelkoppeling, net als een normale app.

Windows Phone

Ook hier moet men eerst via de standaard browser naar de gewenste website surfen. Tik op ‘Meer…’ en vervolgens op ‘Aan startscherm vastmaken’. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

Andere browsers, zoals Chrome voor iOS, hebben deze optie niet. Door de beperkte openheid van Ios, kan alleen de safari browser deze optie toepassen.

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900