Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Hoe het werkt

Wat is Balancing Motions?

Balancing Motions is een online oefenprogramma voor pijn aan de nek en de lage rug en voor het creëren van een ergonomische werkplek. Je kunt toegang krijgen tot de programma’s door een abonnement af te sluiten. Ervaring is niet nodig. De oefeningen zijn allemaal gemakkelijk te doen, het kost slechts 10 minuten per dag. Je kunt de oefeningen overal doen met behulp van een een computer, tablet of een smartphone.

Het doel van de oefeningen is het verbeteren van de coördinatie, soepelheid en kracht. Tevens is het doel om het lichaam gezond te laten bewegen en om nekpijn en rugklachten voorgoed te laten verdwijnen.

Hoe werkt Balancing Motions?

De oefeningen veranderen de spanning in de spieren van het lichaam. Dit heeft invloed op de houding. Om de oefeningen goed te integreren, heeft het lichaam drie weken nodig. Het programma is opgebouwd uit vier periodes van elk drie weken. Het totale programma duurt twaalf weken.

De oefeningen bestaan uit een instructiefilmpje, gevolgd door een audio-begeleiding. De stem fungeert als een personal trainer die je door de oefening heen leidt. Dit zorgt voor een comfortabeler en een nauwkeurigere uitvoering van de oefeningen. Alle oefeningen bevatten informatie over hoe vaak en wanneer je de oefening het best kunt uitvoeren.

Als je een abonnement afsluit, maak je een account aan en kun je direct beginnen met de eerste oefeningen. Na drie weken komt een nieuwe serie oefeningen beschikbaar, totdat je het gehele programma doorlopen hebt.

Na deze periode is het mogelijk om het oefenprogramma te verlengen tegen een maandelijks tarief.

Wie kan het oefenprogramma volgen?

Iedereen, onafhankelijk van leeftijd of lichamelijke conditie, kan Balancing Motions beoefenen. Het is ontworpen om rugklachten, nekklachten en fysieke werkplek-klachten te verlichten en te verhelpen. Het kan gebruikt worden als oplossing voor het probleem, maar ook als een preventie voor het ontstaan van klachten.

Hoe kan het gebruikt worden? Balancing Motions kan gebruikt worden door atleten om de spieren diep te ontspannen na een training. Het zorgt dan voor een beter herstel van de spieren. Hierdoor ben je in staat om een intensiever trainingsprogramma te volgen. Het verbetert de sport prestaties.

De oefeningen kunnen ook gebruikt worden als fysieke meditatie na een dag hard werken. Door contact te maken met de dieper gelegen structuren van het lichaam, verlaag je het adrenaline-niveau in het lijf en verhoog je het bewustzijn. Lichaam en geest zijn één.

Waarom werkt Balancing Motions? De oefeningen zijn ontworpen om  je sterker te maken, om klachten te verhelpen en de terugkeer van pijn te voorkomen. Door de stappen van het programma te volgen, verbeter je de interne structuur van het lichaam. De spieren, pezen en zelfs de botten veranderen, wat zorgt voor een efficiëntere manier van bewegen.

Balancing Motions is makkelijk in het gebruik en is ontwikkeld door een Nederlandse arts. Met meer dan 40 jaar klinische ervaring, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van gewrichten en weefsels, zorgen we ervoor dat de methode up-to-date blijft. Duizenden mensen, met name uit Nederland, Duitsland, Griekenland en de Verenigde Staten zijn vrij van pijn en hebben hun houding verbeterd met deze oefeningen.  

Waar en wanneer kun je de oefeningen doen? Je kunt Balancing Motions doen waar en wanneer je maar wilt. Je kunt het gebruiken op drie verschillende ip-adressen op je computer, tablet of smartphone. Je kunt thuis, op kantoor en als je op reis bent, het programma volgen. Met een internet verbinding en een actief abonnement heb je 24/7 onbeperkte toegang.

Om Balancing Motions te beoefenen heb je geen dure apparaten nodig. Alleen je lichaam en 10 minuten per dag.

Begin vandaag nog met investeren in gezondheid!

Wat kost Balancing Motions? Elk programma kost €45,- en duurt 12 weken. Na 12 weken kun je het programma verlengen tegen een maandelijks tarief van €5,-. Je kunt het abonnement met één klik opzeggen in de “mijn account” pagina.

Coupons: Als je een abonnement afsluit, krijg je een kortingscoupon ter waarde van €20,-. Deze is geldig bij de aanschaf van een van de andere programma’s. Je kunt verschillende programma’s tegelijk beoefenen, omdat ze elkaar versterken.

In slechts twaalf weken kan Balancing Motions je gezonder en sterker maken, maar ook pijn verlichten. Je hebt slechts 10 minuten per dag nodig.

Schrijf je nu in en beleef deze Health-3.0-ervaring met ons!

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900