Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Veel zittend werk achter de computer kan leiden tot nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn en RSI. Deze symptomen kunnen gereduceerd of volledig weggenomen worden door middel van het ontspannen of juist activeren van de juiste spieren in combinatie met het ¨uitlijnen¨van de wervelkolom.

De belangrijkste voordeel van het hebben van een goede houding bij computerwerk is het goed functioneren van de schouders. Het schoudergebied is een heel complex systeem van spieren, pezen en botten. De schouder is ontworpen om de armen zo veel mogelijk bewegingsvrijheid te verschaffen in combinatie met een zo groot mogelijke stabiliteit.

Een kleine verandering van houding kan al een enorm spanningsverschil geven in de schouders.

Klik op de video om te zien hoe je een bureaustoel moet instellen.

probeer Gratis

Als u zich registreert heeft u direct toegang tot de eerste oefening van elk programma. Start nu meteen met oefenen. Maak een account aan

makkelijk

Alle oefeningen kunnen gedaan worden zonder eerdere ervaring. Ze zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen ongeacht hun fysieke conditie. Je hebt slechts 10 minuten per dag nodig en je lichaam.

waarom het werkt

Ons lichaam past zich constant aan. In 12 weken kun je een complete verandering teweegbrengen in je bewegingspatroon. Door achtereenvolgens te ontspannen, coördinatie te verbeteren en kracht op te bouwen reken je definitief met je klacht af.

bewezen methode

Na 40 jaar is het programma nauwkeurig afgesteld om de beste resultaten te garanderen. De oefeningen versterken elkaar. Ze pakken niet alleen de klacht maar het gehele lichaam aan. Zo zorgen ze voor een complete, betrouwbare oplossing van het probleem.

€ 45.00 nu voor een 12-weken programma
€ 5.00/maand om te vernieuwen
Opzeggen is op ieder moment mogelijk.


45.00

U dient ingelogd te zijn en een actief abonnement te hebben om de onderstaande video's te bekijken. Door een account aan te maken kunt u de eerste video gratis bekijken.

Een: Het contact met je lijf terug vinden


Direct na aankoop beschikbaar

Ontspanning van de nekspieren

01:33 Minutes

Info

Zijrek staand

01:41 Minutes

Info

Lage rug oprekken II

01:28 Minutes

Info

Twee: Verbeter de soepelheid


Beschikbaar na 3 weken

Voorkant oprekken I

01:39 Minutes

Info

Psoas oprekken I

02:54 Minutes

Info

Zijrek II

02:16 Minutes

Info

Drie: Kracht opbouwen


Beschikbaar na 6 weken

Lage rug rek

01:59 Minutes

Info

Psoas activeren

02:59 Minutes

Info

Rugspieren ontspannen II

01:14 Minutes

Info

Vier: Voorkom lichamelijke stress


Beschikbaar na 9 weken

Nek en schouderrek II

01:45 Minutes

Info

Zijrek V

03:38 Minutes

Info

Ontspanning rugspieren I

01:36 Minutes

Info

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900