Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Rugklachten

Alle programma's

Rugklachten zijn één van de meest voorkomende klachten in onze maatschappij. Ongeveer 80% van de mensen krijgen gedurende hun leven te maken met rugklachten. Slechts 20% laat zich hiervoor behandelen.

De meest voorkomende rugklachten als herniatie, spit en lumbago ontwikkelen zich door het verkeerd gebruik van specifieke spierenen. Als je deze spieren tijdig ontspant, voorkom je de ontwikkeling van deze problemen en de terugkerende pijn.

Het ontstaan van klachten komt ook door ons gebrek aan lichaamsbewustzijn en de mogelijkheid om klachten te identificeren voordat ze ernstig worden.

Balancing Motions© helpen je bewust te worden van je lichaam zodat je problemen leert herkennen voordat het nieuwe klachten worden. Het biedt series van oefeningen die ontspanning bieden aan de belangrijkste spieren, die geässocieerd worden met het ontstaan van rugklachten.

probeer GRATIS

Als u zich registreert heeft u direct toegang tot de eerste oefening van elk programma. Start nu meteen met oefenen. Maak een account aan

makkelijk

Alle oefeningen kunnen gedaan worden zonder eerdere ervaring. Ze zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen ongeacht hun fysieke conditie. Je hebt slechts 10 minuten per dag nodig en je lichaam.

blijvend resultaat

Ons lichaam past zich constant aan. In 12 weken kun je een complete verandering teweegbrengen in je bewegingspatroon. Door achtereenvolgens te ontspannen, coördinatie te verbeteren en kracht op te bouwen reken je definitief met je rugklacht af.

bewezen methode

Na 40 jaar is het programma nauwkeurig afgesteld om de beste resultaten te garanderen. De oefeningen versterken elkaar. Ze pakken niet alleen de rugklacht maar het gehele lichaam aan. Zo zorgen ze voor een complete, betrouwbare oplossing van de rugklacht.

€ 45.00 nu voor een 12-weken programma
€ 5.00/maand om te vernieuwen
Opzeggen is op ieder moment mogelijk.


45.00

U dient ingelogd te zijn en een actief abonnement te hebben om de onderstaande video's te bekijken. Door een account aan te maken kunt u de eerste video gratis bekijken.

Een: Verlaag de druk op de wervelkolom


Direct na aankoop beschikbaar

Anterior ligament en voorkant oprekken

02:14 Minutes

Info

Psoas oprekken I

02:54 Minutes

Info

Ontspanning rugspieren I

01:36 Minutes

Info

Twee: Statische kracht trainen


Beschikbaar na 3 weken

Buik en rugspieren I

02:48 Minutes

Info

Psoas oprekken II

02:31 Minutes

Info

Psoas activeren

02:59 Minutes

Info

Drie: Dynamische kracht trainen


Beschikbaar na 6 weken

Buik en rugspieren II

03:32 Minutes

Info

Voorkant oprekken IV

02:25 Minutes

Info

Voorkant oprekken III

02:37 Minutes

Info

Vier: Verbeter je flexibiliteit


Beschikbaar na 9 weken

Buik en rugspieren III

03:10 Minutes

Info

Voorkant oprekken V

04:05 Minutes

Info

Complete rek van de rug

01:57 Minutes

Info

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900