Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Nekklachten

Alle programma's

Een grote groep mensen heeft wel eens last van de nek. De oorzaak van deze klachten zit vaak in het slecht functioneren van de gewrichten van de cervicale wervelkolom. Hierdoor komt er spanning op de zenuwen. Door de spanning van de nekspieren te halen verminder je de druk in de gewrichten van de halswervelkolom, met vermindering van klachten en een toename van vrijheid in de nekgewrichten als gevolg.

De oefeningen van Balancing Motions zorgen voor ontspanning van de nek en schouderspieren. Daarmee verbetert het functioneren van de cervicale wervelkolom en voorkomt het bewegingsbeperking en irritaties.

probeer GRATIS

Als u zich registreert heeft u direct toegang tot de eerste oefening van elk programma. Start nu meteen met oefenen. Maak een account aan

makkelijk

Alle oefeningen kunnen gedaan worden zonder eerdere ervaring. Ze zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen ongeacht hun fysieke conditie. Je hebt slechts 10 minuten per dag nodig en je lichaam.

waarom werkt het

Ons lichaam past zich constant aan. In 12 weken kun je een complete verandering teweegbrengen in je bewegingspatroon. Door achtereenvolgens te ontspannen, coördinatie te verbeteren en kracht op te bouwen reken je definitief met je klacht af.

bewezen methode

Na 40 jaar is het programma nauwkeurig afgesteld om de beste resultaten te garanderen. De oefeningen versterken elkaar. Ze pakken niet alleen de nekklachten maar het gehele lichaam aan. Zo zorgen ze voor een complete, betrouwbare oplossing van de nekklachten

€ 45.00 nu voor een 12-weken programma
€ 5.00/maand om te vernieuwen
Opzeggen is op ieder moment mogelijk.


45.00

U dient ingelogd te zijn en een actief abonnement te hebben om de onderstaande video's te bekijken. Door een account aan te maken kunt u de eerste video gratis bekijken.

Een: Ontspan de spieren


Direct na aankoop beschikbaar

Ontspanning monnikskapspier

02:31 Minutes

Info

Nek en schouderrek I

02:39 Minutes

Info

Zijrek II

02:16 Minutes

Info

Twee: Verbinden met de grond


Beschikbaar na 3 weken

Enkels oprekken

03:43 Minutes

Info

Ontspanning van de nekspieren

01:33 Minutes

Info

Rugspieren ontspannen III

01:19 Minutes

Info

Drie: Verbeter coördinatie


Beschikbaar na 6 weken

Zijrek III

02:56 Minutes

Info

Laterale spierrek

01:57 Minutes

Info

Zijrek IV

02:45 Minutes

Info

Vier: Kracht en flexibiliteit


Beschikbaar na 9 weken

Buik en zijrek

01:33 Minutes

Info

Intervertebrale rek I

02:16 Minutes

Info

Zijrek V

03:38 Minutes

Info

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900