Balancing Motions


Uw oplossing voor rug- en nekklachten

Gratis basis programma

Alle programma's

Wat hebben we nodig om het corona virus het hoofd te bieden? Eén van de belangrijkste dingen is een goede weerstand. Nu is het zo dat chronische stress een negatieve weerslag heeft op ons immuun systeem. Kortdurende stress heeft als gevolg dat de specifieke immuniteit (voor een specifiek pathogeen) omlaag gaat. Dit houdt in dat anti stoffen die bepaalde ziektes herkennen en ze gelijk aanvallen dan minder goed werken. Dit kan zorgen dat de algehele immuniteit verslechterd. En daarmee zet je de deur voor het corona virus verder open.

Fysieke stress (spierspanning) en psychische stress zijn met elkaar verbonden door het fight flight mechaniek. In geval van nood treden er in het lichaam hormonale veranderingen op die er voor zorgen dat het lichaam heel snel op spanning komt te staan. Bij chronische stress is dit systeem continue aan het werk en veroorzaakt verzwakking van het immuun systeem. In dit geval van zowel het specifieke als het algemene systeem.

Door de spieren te ontspannen verlaag je het stressniveau van het lichaam. Hierdoor geef je het immuunsysteem een ideale basis om zijn werk te doen tegen het corona virus.

En voor de thuiswerkers volgt hier een video om je bureau goed af te stellen en zo klachten in de nek, schouders en onderrug te voorkomen

probeer Gratis

Als u zich registreert heeft u direct toegang de oefeningen

makkelijk

Alle oefeningen kunnen gedaan worden zonder eerdere ervaring. Ze zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen ongeacht hun fysieke conditie. Je hebt slechts 10 minuten per dag nodig en je lichaam.

waarom het werkt

Door ons lichaam te ontspannen versterk je je immuunsysteem

bewezen methode

De oefeningen zorgen voor een lagere spierspanning wat het stress niveau verlaagt en het immuunsysteem zijn werk laat doen

€ nu voor een 12-weken programma
€ 0.00/maand om te vernieuwen
Opzeggen is op ieder moment mogelijk.


0.00

U dient ingelogd te zijn en een actief abonnement te hebben om de onderstaande video's te bekijken. Door een account aan te maken kunt u de eerste video gratis bekijken.

In 5 minuten per dag blijf je fit

Psoas oprekken I

02:54 Minutes

PlayInfo

BONUSBP1_NL Intervertebrale rek II

05:33 Minutes

PlayInfo

EXTRA5_NL Lage rug oprekken I

01:51 Minutes

PlayInfo

versterk je immuunsysteem door de stress in je lichaam te verlagen

Voorkant oprekken I

01:39 Minutes

PlayInfo

Ontspanning rugspieren I

01:36 Minutes

PlayInfo

EXTRA4_NL Zijrek I

02:12 Minutes

PlayInfo

pornjk, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn900